Wallonië komt met nieuwe campagne om bezoekers warm te maken

Het leven begint stapsgewijs terug normaal te worden en daar is iedereen blij om. De winkels zijn terug open en nu verwelkomen ook de cafés en restaurants weer klanten. Natuurlijk is het niet voor iedereen gemakkelijk en moeten sommige hun klanten/bezoekers opnieuw warm proberen maken.

Nieuwe bezoekers stimuleren is wat de Waalse toeristische sector probeert te doen met een nieuwe campagne ‘Changer d’air’. ‘Ruimte voor verademing’ in het Nederlands. De campagne zal mensen proberen aan te sporen om de komende zomer leuke uitstapjes in Wallonië te maken.

De campagne van Wallonie Belgique Tourisme zal in alle regio’s van het land geïntroduceerd worden. Zelfs ook in het buitenland. Met de baseline ‘Ruimte voor verandering’ wil de campagne Belgen er aan doen herinneren dat toerisme zeer belangrijk is in ons land.

Verder zal de vzw ook een nieuwe site lanceren: visitwallonia.be. Hierin zal er informatie te vinden zijn over het organiseren en reserveren van uitstapjes in Wallonië. De bezoekers zullen verder op de hoogte worden gehouden van de heropening van attracties en verblijven. Al die maatregelen en nieuwste updates zullen ons dus een aangenamere zomer 2020 kunnen bieden.

Er werd ook een platform opgericht om toeristische bedrijven te helpen bij het respecteren, handhaven en het ‘overleven’ van de coronamaatregelen. Nu de meeste toeristische bedrijven open zijn of zullen openen, zal dit minder nodig zijn.

“Deze promotiecampagne voor het toerisme in Wallonië is meer dan een relancecampagne. Het is een nieuw tijdperk voor het toerisme in Wallonië. Ik hoop dat dit toerisme duurzamer, aantrekkelijker en de motor van heel het ecosysteem wordt”, zegt de Waalse minister van Toerisme Valérie De Bue (MR).

Meer informatie over de campagne kan men hier vinden.

Auteur: de Jamblinne de Meux, G.

Taalredacteur: Janssens A.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven