An unexpected journey for everyone to read

Hallo, wij zijn de studenten van het tweede jaar en derde jaar Toerisme- en Recreatiemanagement van de Erasmushogeschool Brussel. Graag nodigen wij je uit om deze bulletin door te nemen op zoek naar waardevolle schatten die wij verzamelden tijdens onze Corona-vervangstage (maart 2020 tot juni 2020). Dit bulletin is gevuld met interessante nieuwsartikels over de obstakels die de toeristische sector tijdens Covid 19 heeft moeten overwinnen. Zo kan je het verhaal volgen vanaf het begin van de lockdown tot de heropening van het luchtruim. 

Ook raden we de ‘Testimonials’ aan die de studenten van het tweede jaar geschreven hebben. Hierin schrijven ze over hun ervaringen als stagiaire gedurende deze uitdagende tijden. Deze bulletin was slechts een deel van het hele project waarin 72 toerisme-studenten werkten. Zij leverden waardevol werk voor organisaties die zich klaar maakten voor een heropstart. In het onderstaande filmpje kan je zien hoe wij samen met de docenten en toeristische en recreatieve bedrijven op zoek gingen naar een betere toekomst. 

Wil je meer te weten komen over de deelnemers en de organisatie van het project? Klik dan zeker door naar het tabblad ‘over’.

Ontdek hier onze ervaringen en de getuigenissen van onze opdrachtgevers.

Auteur: Janssens, A.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven