IATA lanceert interactieve Global Travel Map

De toonaangevende handelsgroep van de luchtvaartmaatschappijen, IATA, heeft in samenwerking met Timatic een interactieve kaart geïntroduceerd waarmee u met een klik het bijgewerkte nieuws per land kan verkrijgen.

IATA meldt dat de informatie alleen wordt verstrekt tijdens de COVID-19-crisis als een dienst aan de industrie. De informatie is steeds correct op het moment van publiceren. De informatie wordt voortdurend herzien en bijgewerkt door het personeel van IATA.

IATA kan de correctheid van de map niet garanderen en is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of nalatigheid. IATA behoudt zich het recht om op elk moment informatie toe te voegen of te wijzigen.

Bekijk de kaart hier.

Journalist: Staessens, C.
Taalredacteur: Waerzeggers, B.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven