19 april: #Everydaysweatpantsday met Basic Fit

Basic Fit heeft ook haar deuren moeten sluiten na het volhouden met extra sanitaire maatregelen. Ze volgen momenteel de richtlijnen van de overheid en verwachten dat ze in april nog gesloten zullen blijven.

Bron: Hipcravo

Compensaties

Op basis van feedback van de leden zijn verschillende wensen qua compensatie naar voren gekomen. Basic Fit heeft er dus voor gekozen de leden zelf te laten kiezen welk type compensatie ze willen. Elk lid heeft een mail gekregen waar ze de compensatie kunnen aanduiden. De verschillende mogelijkheden zijn: upgrade naar Premium (alleen voor Non-Premium leden), lidmaatschap bevriezen, een goed gevulde Goodiebag (alleen voor Premium leden), geld terug als korting (éénmalige compensatie gespreid over 6 periodes) en love for the orange family (geen compensatie).

Basic Fit app

De Basic Fit leden krijgen tijdens de quarantaine toch nog alle ondersteuning die nodig is, dus ook buiten de sportschool. Er worden verschillende tools aangereikt om de sportdoelen toch nog te behalen. Eén van deze hulpmiddelen is de Basic Fit app.

Basic Fit wilt fitnesstrajecten ondersteunen en de leden helpen met een gezonde routine. Daarom delen ze regelmatig motiverende quotes via social media, interessante blogs via de nieuwsbrief, lekkere recepten en trainingsprogramma’s voor alle soorten sportieve gewoontes. In de Basic Fit App kunnen de leden een selectie van trainingsprogramma’s vinden. Groepslessen kunnen ook online gevolgd worden.

#Everydaysweatpantsday

Basic Fit publiceert elke dag een workout of een challenge die de leden kunnen volgen vanuit hun huis. Via instagram heeft Basic Fit ook een uurrooster opgesteld. Doorheen de week gaan verschillende coaches live via het account en zo kunnen de leden samen de workouts volgen.

Geschreven door Verbesselt, D.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven