Brusselse rapper

Toen er beslist werd dat we niet op stage konden gaan en we een alternatieve stage moesten verrichten besloot ik, op 4 mei, me aan te sluiten bij de Hub Cultuur. Persoonlijk was dit de hub die mij het meest aansprak vanwege het grote multiculturele aspect in Brussel. Binnen de hub cultuur ben ik me beginnen te focussen op het onderdeel “Nachtleven”. Dit vooral omdat het nachtleven een toch wel cruciaal onderdeel is in de Brusselse cultuursector. Door de coronacrisis ligt dit nu al sinds 13 maart volledig stil.  Omdat ik zelf graag uitga in Brussel wou ik me er meer in verdiepen en mijn steentje  bijdragen om dit in de spotlights te zetten.

Samen met de andere leden van deze hub besloten we na veel deskresearch om Brusselse artiesten te contacteren. De bedoeling was om hun mening te vragen over corona, het nachtleven, enz..… en dit te verwerken in een artikel. In tweede instantie werd er ook bepaald om dit te filmen en er een video van te maken.

Hoewel ik geen journalistiek studeer voelde ik wel de journalist in mij naar boven komen.  Ook voor Jay was het eens een opluchting om eens te praten over zijn situatie tijdens de corona. Het bestaan van de artiesten is momenteel een zware dobber. Voor mezelf was het ook leuk om meer te weten te komen over de Brusselse Rapscéne. Dit interview was trouwens de eerste keer dat ik uit mijn kot mocht voor deze stage wat het heel boeiend, aangenaam en leuk maakte.

-GRYSPEIRT Loïc

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven